iPad 2 - još malo pa nestalo

Bez autora
Sep 29 2011

Apple bi u četvrtom tromesečju ove godine mogao da smanji proizvodnju svog tableta iPad 2 za 25 odsto, a razlog je pripremanje tržišta za iPad 3. Osim novog tableta, iz kompanije Apple bi uskoro trebalo da stigne i novi iPhone, peti po redu koji neće biti predstavljen u Kupertinu, kao što je to do sada uvek bio običaj, već u San Francisku.iPhone 5 ćemo videti 4. oktobra, imaće dvojezgarni procesor A5 sličan procesoru tabletu iPad 2, kao i objektiv od osam megapiksela.

iPad 2 - još malo pa nestaloApple bi u četvrtom tromesečju ove godine mogao da smanji proizvodnju svog tableta iPad 2 za 25 odsto, a razlog je pripremanje tržišta za iPad 3.

Osim novog tableta, iz kompanije Apple bi uskoro trebalo da stigne i novi iPhone, peti po redu koji neće biti predstavljen u Kupertinu, kao što je to do sada uvek bio običaj, već u San Francisku.

iPhone 5 ćemo videti 4. oktobra, imaće dvojezgarni procesor A5 sličan procesoru tabletu iPad 2, kao i objektiv od osam megapiksela.

I još jedna novost - nove Apple proizvode sada će nam prezentovati novi direktor - Tim Kuk koji je zamenio Stiva Džobsa na mestu izvršnog direktora kompanije Apple.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik